CREATOR

MARISKA BLOMMAERT

CREATOR

Creatieve denktank - Content creator- Storyteller

CREATOR


"Your mind is like a parachute. It only works when it's open". Wijze woorden van Frank Zappa. En gelijk had hij: creatief denken kan alleen als je jezelf toelaat buiten de geijkte hokjes van 'het normale' te denken. Durf dus anders verwachten en laat Mariska mee aanschuiven aan de brainstormtafel. Met haar objectieve en creatieve kijk op jullie processen kan je feilloos overstappen van creatie naar innovatie. Want situaties vanuit een ander perspectief/oogpunt laten bekijken, is een van de basisprincipes van creatief denken.

Maak dus jullie events uniek, creeer een ervaring die mensen zich zullen herinneren, zorg voor ultiem werkplezier & weet de klantenverwachtingen te overstijgen. Boek Mariska als content creator/denktank & wees anders.


Want creatief denken leidt tot gedragsverandering, logische denken niet.


Wat kan Mariska voor jou betekenen?

  1. Huur ze in als creatieve denktank. Nodig ze uit rond de brainstormtafel en laat haar die extra buitengewone accenten leggen.
  2. Boek haar als content creator voor nieuwe (klanten)events/campagnes . Til samen met haar jullie volgende acties naar een hoger niveau. Of boek ze als storyteller om jullie doelen te bereiken. Laat jullie social media knallen & vooral.... spring eruit!
  3. Schakel ze in als eventplanner. Creer buitengewone belevingen van A tot Z.
  4. Geef ze een stem ... en laat ze spreken/motiveren/enthousiasmeren. Mariska heeft al een boeiende levensloop achter de rug waardoor ze een groep als geen ander "goesting" kan doen krijgen om out of the box thinking te integreren in de privé - en werksfeer.


DENKTANK

100% CREATIVITEIT

CONTENT CREATOR

100% ANDERS

EVENTPLANNER

100% BELEVING