THIS IS ME

MARISKA BLOMMAERT

THIS IS ME

THIS IS ME

Als nieuwsgierige mama van energieke Fienna (10) en vrolijke Nox (8), vrouw van sportieve Hans en vriendin van een olijke bende, zijn creatieve dingen bedenken/ organiseren / beleven / entertainen bijna dagelijkse kost voor mij. En dat doe ik het liefst buitengewoon, want ‘gewoon leuk’ en ‘doorsnee’ staan niet in mijn woordenboek.  Als er iets origineel bedacht of geregeld moet worden, kom ik als Mrs. Buitengewoonanders graag to the rescue.


Ik adem dan ook creativeit uit. Naast en op een podium! Het overheerst niet alleen mijn dagelijkse leven maar ook in de bedrijfswereld sta ik gekend voor buitengewone originaliteit. Ik leef dan ook volgens de leuze: "Maak elk moment buitengewoon". Hoe uit zich dat?

1. Met mijn inspiratieplatform Buitengewoonanders.Be & Boek "Maak elk moment buitengewoon" bied ik inspiratie aan. Van gifts tot feestjes. Van trips tot belevingen.

2. Samen met mijn dochter Fienna heb ik de podcast "Maak elk moment buitengewoon". Een podcast vol inspiratie, tips & creativiteit. Het is besmettelijk... dus je bent gewaarschuwd.

3. Ik organiseer buitengewone events. Van een "out of the box" boeklancering tot een "Mystery Ladies Night". Alles tot in de details verzorgd maar vooral overgoten door buitengewone accenten.

4. In 2017 liet ik mezelf uitdagen door vreemden en ging ik 12 maanden lang 12 diverse challenges aan. Van gebarentaal leren tot switchen van leven. Missie: step out of your comfort zone. Dat is sindsdien ook mijn handelsmerk geworden.

5. Op mijn Instagrampagina "Buitengewoonanders" breng ik op een luchtige manier mijn dagelijkse leven in beeld via creatieve reels en vooral een fijne dosis humor! Het leven zoals het is ... buitengewoonanders.


PLATFORM

BUITENGEWOONANDERS

BOEK

MAAK ELK MOMENT BUITENGEWOON

PODCAST

MAAK ELK MOMENT BUITENGEWOON

EVENTS

BUITENGEWONE BOEKLAUNCH

CHALLENGES

12 MAANDEN -12 CHALLENGES

INSPIRATOR

INFLUENCER - REELS - STORIES